x

Зелени пиперчиња со сирење

Зелени пиперчиња со сирење во масло 314 ml Амфора

нето тежина
300 gr.

нето плод 
200 gr.

состав: 
пиперчиња, растително сирење, сончогледово масло, сол.

Зелени пиперчиња со сирење во масло 314 ml

нето тежина
300 gr.

нето плод
200 gr.

состав:
пиперчиња, растително сирење, сончогледово масло, сол.

Зелени пиперчиња со сирење во масло 540 ml

нето тежина
520 gr.

нето плод
360 gr.

состав:
пиперчиња, растително сирење, сончогледово масло, сол.

Зелени пиперчиња со сирење во масло 580 ml

нето тежина
500 gr.

нето плод 
330 gr.

состав: 
пиперчиња, растително сирење, сончогледово масло, сол.