x

Сомборка

Сомборка со сирење во масло 580 ml

нето тежина
510 gr.

нето плод
300 gr.

состав:
сомборка, растително сирење, масло од репа, сол, шеќер.

Сомборка со сирење во масло 1000 ml

нето тежина
920 gr.

нето плод
610 gr.

состав:
сомборка, растително сирење, масло од репа, сол, шеќер.

Сомборка 1500 ml

нето тежина
1110 gr.

нето плод
700 gr.

состав:
сомборка, сол, оцет, вода, шеќер.

Сомборка 2500 ml

нето тежина
1960 gr.

нето плод
1100 gr.

состав:
сомборка, сол, оцет, вода, шеќер.

Сомборка парчиња 2500 ml

нето тежина
2150 gr.

нето плод
1070 gr.

состав:
сомборка, сол, оцет, вода, шеќер.