x

Портокалови пиперчиња со сирење

Портокалови пиперчиња со сирење во масло 314 ml

нето тежина
300 gr.

нето плод
200 gr.

состав:
пиперчиња, растително сирење, сончогледово масло, сол.

Портокалови пиперчиња со сирење во масло 500 ml

нето тежина
470 gr.

нето плод 
310 gr.

состав: 
пиперчиња, растително сирење, растително масло, сол.

Портокалови пиперчиња со сирење во масло 540 ml

нето тежина
520 gr.

нето плод
360 gr.

состав:
пиперчиња, растително сирење, сончогледово масло, сол.

Портокалови пиперчиња со сирење во масло 580 ml

нето тежина 
500 gr.

нето плод 
330 gr.

состав: 
пиперчиња, растително сирење, растително масло, сол.

Портокалови пиперчиња со сирење во масло 1000 ml

нето тежина
970 gr.

нето плод
670 gr.

состав:
пиперчиња, растително сирење, сончогледово масло, сол.