x

Гамба

Гамба со сирење во масло 580 ml

нето тежина
500 gr.

нето плод
310 gr.

состав:
гамба, растително сирење, масло од репа, сол, шеќер.

Гамба со сирење во масло 1000 ml

нето тежина
920 gr.

нето плод
660 gr.

состав:
гамба, растително сирење, масло од репа, сол, шеќер.

Гамба цела 1500 ml

нето тежина
1210 gr.

нето плод
650 gr.

состав:
гамба, сол, оцет, вода, шеќер.

Гамба цела 2500 ml

нето тежина
1960 gr.

нето плод
1100 gr.

состав:
гамба, сол, оцет, вода, шеќер.