x

Црвени пиперчиња со сирење

Црвени пиперчиња со сирење во масло 314 ml Амфора

нето тежина 
300 gr.

нето плод 
200 gr.

состав: 
пиперчиња, растително сирење, сончогледово масло, сол.

Црвени пиперчиња со сирење во масло 314 ml

нето тежина
300 gr.

нето плод
200 gr.

состав:
пиперчиња, растително сирење, сончогледово масло, сол.

Црвени пиперчиња со сирење во масло 370 ml

нето тежина
350 gr.

нето плод
240 gr.

состав:
пиперчиња, растително сирење, растително масло, сол.

Црвени пиперчиња со сирење во масло 500 ml

нето тежина
490gr.

нето плод
330gr.

состав:
пиперчиња, растително сирење, растително масло, сол.

Црвени пиперчиња со сирење во масло 540 ml

нето тежина
520 gr.

нето плод
360 gr.

состав:
пиперчиња, растително сирење, растително масло, сол.

Црвени пиперчиња со сирење во масло 580 ml

нето тежина 
500 gr.

нето плод 
330 gr.

состав: 
пиперчиња, растително сирење, растително масло, сол.

Црвени пиперчиња со сирење во масло 1000 ml

нето тежина
970 gr.

нето плод
670 gr.

состав:
пиперчиња, растително сирење, растително масло, сол.